♥ peNgikuT seTia ♥

Saturday, March 12, 2011

TAKTiK bOy UJi chEnTa gUrL ...


Korang da diuji?

   Ya atau belum  ??...

kalau belum takpe...=)



kat sini ak nk bagi tips2 sikit berkenaan uji menguji ni..

hahah kunun2 ak ni 'expert' la..
HAHAHHA..
jgn percaya bulat2 yer...nanti jaDik ajaran sesat plak..

saje suke2..tp ak ade wat beberape survey..huhuh
mehh skodeng jap..=0



Lelaki memiliki banyak cara untuk menguji cinta anda...



Boleh jadik dia terpesona pada Anda. Tapi, bagi sebahagian boy, 2 lum cukup untuk membuatnya bernekad memilih Anda.



macam2 cara yang mereka uji, dan apakah yang menentukan lulus dan gagal Anda dimatanya.??




MATERIALISTIK ATAU TIDAK


tuk taw korg ni mate duitan or tak,dowg akn UJI kowg cmni ::


Memberi Anda hadiah murah.

Reaksi Anda: Bertanya-tanya soal harga dan tidak mau menyimpan barang tersebut. Anda gagal.

Reaksi Anda: Gembira dan hadiah itu langsung dipakai. Anda lulus.



Mengajak Anda ke tempat makan murah.

Reaksi Anda: Menolak, tidak mau makan dan tarik wajah berkerut. Anda gagal.
Reaksi Anda; Tidak keberatan dan lahap menyantap makanan. Anda lulus.




JEALOUSY TEST


boy lo na taw kite ni jenis JELES or tak ? dowg akn uat cmni :

Mengenalkan Anda pada teman perempuannya.
Reaksi Anda: Tunjuk muka tidak senang dan bertanya-tanya soal perempuan itu setelah pertemuan. Anda gagal.
Reaksi Anda: Comfort saja, bahkan memuji perempuan itu di depan dia. Anda lulus.



Telefon perempuan lain di depan Anda.

Reaksi Anda: Bersikap tenang seolah-olah hal itu bukan masalah besar. Anda lulus.
Reaksi Anda: Marah dan mengatakan bahwa Anda tidak suka dia menelepon perempuan lain. Anda gagal.



HUBUNGAN ANDA DENGAN ex-BF


Keinginan nak tahu dia cukup besar. adakah rasa yang tersisa di hati kite untuk kekasih lama. dowg akan UJI cmni :



Bertanya soal khabar terakhir EX-bf Anda.

Reaksi Anda: "Oh baik-baik saja, kelmarin baru saja bertemu." Anda gagal.
Reaksi Anda: "memang penting aku tahu khabar dia? Kan sudah ada kamu." Anda lulus.



Bertanya bagaimana hubungan Anda dengan Ex-Bf.

Reaksi Anda: "Kami masih berkawan, tapi hanya sebatas itu, kerana kami tak serasi." Anda lulus.
Reaksi Anda: "Anda marah-marah sambil mengumpat dan menghina ex-bf. Anda gagal.




MENGUKUR KADAR KESETIAAN


boy pon tentu nak AWEK yg SETIA jugak...so dowg akn TRY uji kte dgn :



Keluar Outstation.

Reaksi Anda: Tidak pernah menghubungi dia dan keluar dengan laki-laki lain. Anda gagal.
Reaksi Anda: Kerap menghubungi dia dan tidak keluar dengan laki-laki lain selama dia outstation. Anda lulus.



Meminta bantuan rakannya untuk menggoda korg.

Reaksi Anda: Gagal godaan rakannya, bahkan Anda meninggalkan dia dipertengahan . Anda gagal.
Reaksi Anda: Menolak godaan rakannya dan mengatakan Anda tidak tertarik padanya. Anda lulus.




ALASAN ANDA MENYUKAINYA


dorg pon nak tau sebenanye korg ni kapel gn dorg sebab DUIT?PARAS RUPA?atau yg manis2 je...
dorg akan test dgn :



Suatu hari dia mengatakan kalau dia tidak ada duit.

Reaksi Anda: Belanja dia makan dan menonton. Anda lulus.
Reaksi Anda: "Kalau gitu lain kali saja kita berjumpa ya, kalau ada duit baru kita keluar." Anda gagal.



Mengajak Anda naik motor atau kenderaan awam.

Reaksi Anda: Menolak dan memilih tidak jadi pergi. Anda gagal.
Reaksi Anda: Tidak keberatan dan enjoy selama perjalanan. Anda lulus.

memo :
tujuan ak ni juz SUKE2 jer..
tp lo pkr 2 3 kaly pon ley kate logik gak kn ?? hihihi
ak ni pon tak la perfect lam hbgn lg..
maseh tgh usha gn amek iktibar dr note2 yg tercipta ni..
HAHAHHA
org kate 
SHARING IS CARING..
wuwuwu
sayonara~~

No comments: