♥ peNgikuT seTia ♥

Monday, December 10, 2012

:: ini CINTA kami =) Kalau MELUAT sila tutup =)

Assalamualaikum..

Ermm..ermmmmmmmmmmmmm.....
lame x hapdet kan? last raye tadik kot..err..tahla banyak bende nak cite..
cite duka,sengsare, seronok  sume adela~
 er tp mulakan gn cite cinte-cinte lu la..kihkihkih =D

08.12.12 (Saturday)

Lame sebenarnye xjumpe taw, ade la lam sebulan.kikiki, tapi SIYES ngat SEBULAN tu xlame kn? (bg org CINTA2 la) heheheeh okela,tahla..sebenarnye malas nak hapdet,MALAS sangat.huhuhu
tapi sebab BOSAN..haihhh taip jela ape yg terlintas kan?huuu eh lari topik pulak~

On my home:
Oke my sayang amek kite kat uma around 8pm. Ok 1st plan 'Muveee!' , so bergerak la ke JJ Bukit Raja, tp dalam OTW tu tetibe je hujan turun dengan selebat2nya! ouuhhhh.. ni da teruk ni, kerana kami berdua RABUN. cissss memang plg lembab kete kitorg la.sebab xnampak jalan.HAHAHHA =)

oke, amek ticket parking terus la daki bukit cari parking kat bhgn atas, sebab ujan kan. t kang kuyup plak lau park lua, pusing punye pusing~ haprak xde park! aduii~ memang jemla kan..da 15 minit pusing2 dea ajak my sayang carik port lain! so menghale la ke S.alam pulak~ tapi memasing tataw nak kemane..kakakaka~ pusing2 jela lam kete tu. bak kate my sayang ' ayang tengok b, b tengok ayg jela' cis! kemain lagik. kalau kite tgok dye xpela, abes lau dye tgok kite spe nak tgok jalan kan? xpasal2 memasing arwah kang~ hahaahah

Pusing-pusing~ tetibe rase nak p SETIA Mall. oke sebelum tu tengok jam. ouhhh ! 9.45 pm.kompom2la sume da kene halau~ tyme nak tutup da..kikikiki jalan punye jalan nampakla I-City. actually malas nak p,sebab baru lepas ujan. OMG memang lecak-lecak la kan? aduihhh~ tapi sebab da tataw nak p mane. so p la kesane. Sampai2 park betul2 nampak keindahan lampu2 yg bersinar tu~  My sayang cakap,

My Sayang : oke yang, kite piknik lam kete, makan rambutan sambil tengok lampu.
Dea : er? nanti kene tangkap la ( muke cuak! yela mane xcuak berdua-duan wo! takut~)
My Sayang : ala ramai la org, bukak lampu sume.
Dea : nanak r. (muke nak nangis)
My Sayang : b sebenarnye nak *^*^^
Dea : cis patutla malas jalan! tampo jugak kang. heret dye carik toilet~

perggh~ mendaki plak memalam tu kan, gile semput!yg xboleh blah punyela kedekut kedai2 kat situ xbagi pinjam toilet.puihh!

Oke. so dye terpakse la menahan, tahan dan terus menahan.. HAHAH lawak taw sebenarnye tengok muke die..kakaakk

Snap !
Snap !
Snap!

teeeeeeeeeeeet!

 ::::::::::::::::low:::::::::::::::::

ok fine betry dye LOW ! arg stresssnye~ xdapat nak hapdet pic T.T

oke pastu cabut la around 10 lebih tu. dalam kete, die tak abes2 nak nyakat awok ni. STRESS!

My Sayang : yang
Dea : ape? (muke penat)
My Sayang : nape pp tu bam-bam?
Dea : wajak tol! er,,sebab bahagia kot( auuw~ )
My Sayang : (tetibe pgg kerongsang yg ak pakai tuh,xpernah2 mamat ni nak tgok aksesori ak.kakkaka) ni ap namenye?
Dea : kerongsang..
My Sayang : kerangsung? ape tu? (sah mamai mamat nih! )
Dea : K.E.R.O.N.G.S.A.N.G la! nape? nak belikan ea? auwww~
My Sayang : a'ah.kat mane nak beli?
Dea : kedai basikal. =.= (boleh tanye nak beli kat mane? cisssssssssss)
My Sayang : ok =)
Dea : woi! huh

Da lagi bape minit nak sampai uma 

Dea : lapa T.T
My sayang : b kenyang, xpe b temankan ea.
Dea : xnak,nak b makan sekali.
My Sayang : kenyangla. (mane xnye die bg dea rambutan seplastik tapi dye balun!)
Dea : xpe r, kenyang jugak la T.T

Da Sampai uma.

Dea : yang ade seprais!
My Sayang : ape? nak..nak!
Dea : (halah gediknye~) taraaaaaa! (bagi pic ukuran pasport yg plg latest)
My Sayang : heeeeeeeee (muke senyum ) tembammnye pp ayg skang.. =D , nak letak katne ea?
Dea : tampo jugak mamat ni kang, letak kat tmpt yg b slalo akn ingat ayg la.
My sayang : oke. (sambil letak kat dada)
Dea : woi! ap kelucahan tu? 
My sayang : kate letak tmpt slalo ingat, ye kat HATI ni =)
Dea : (ouuhhh im melting~) ala letak la lam purse ke..
My sayang : ( kuakan purse gambar dye n gmbr kite diletakan sebelah tp dalam keadan satu sama lain mengadap. err paam x?) da letak =)
Dea : nape letak camtu ? ade ke terbalik ? (ayat sedihhh T.T) bak ah balik lau xnak..
My Sayang : bukanla syg, ni tanda yg kita saling MELENGKAPI =)
Dea :( ouuuuuuuuuuuuuuuuh! double triple melting! siyes sebab die ni JARANG/KURANG dalam jiwang..hahahha) tp ayg banyak kekurangan =(
My Sayang : ( tutup mulot pokpek kite ni ) shhhh~ kan b da cakap kite saling melengkapi, dua2 ade kekurangan dan kelebihan =)
Dea : terharu T.T

Sesi perpisahan sementara 

Dea : babai sayang , drive carefully, jumpe time my bufday t!
My sayang : ok syg..jgn noty2
Dea : LOVE you ! sila sedia adiah banyak2 oke! heeeee
My sayang : LOVE you too! wekkkkk =D


# Ya Allah aku sangat menyayangi kekasih ku itu ya allah, moge kau permudahkan urusan kami.. moge kau melindungi kami, moge kau merahmati hubungan kami ini Ya Allah, Sahabat-Sahabat doakan kami cepat-cepat menjadi yang HALAL oke =)


                                                                                                                                  our Love,

No comments: